Intr-un vas se sparg ouale, se pune tot zaharul, faina, praful de copt, uleiul si lapte cat sa se poata amesteca totul.
Se amesteca bine cu un tel pana devine o compozitie omogena si se mai adauga lapte (se poate si apa minerala, eu nu am avut) atat cat este nevoie pentru ca lichidul sa fie de consistenta unei smantani lichide.
La prima clatita se adauga o lingurita de ulei in tigaia foarte incinsa.
Cu un polonic se toarna in tigaie si se roteste pana a ajuns pe toata suprafata ei.
Se pot servi cu dulcea/magiun/nutella sau alte creme din branza! :D
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii