Intr-un vas se sparg ouale, se pune tot zaharul, faina, praful de copt, uleiul si lapte cat sa se poata amesteca totul.
Se amesteca bine cu un tel pana devine o compozitie omogena si se mai adauga lapte (se poate si apa minerala, eu nu am avut) atat cat este nevoie pentru ca lichidul sa fie de consistenta unei smantani lichide.
La prima clatita se adauga o lingurita de ulei in tigaia foarte incinsa.
Cu un polonic se toarna in tigaie si se roteste pana a ajuns pe toata suprafata ei.
Se pot servi cu dulcea/magiun/nutella sau alte creme din branza! :D

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii