Se amesteca toate ingedientele intr-un bol, cu ajutorul telului pentru mamaliga.
Compozitia trebuie sa fie destul de subtire-pentru ca sa iasa clatitele foarte fine.
Se coc la foc potrivit intr-o tava de teflon, ce se unge cu putin ulei de fiecare data.
Se pot servi cu gem, urda, ciocolata sau finetti.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii