Reteta postata pe: 28 iulie 2008
Ingrediente
Pentru 2 portii:, Blat: 100 gr aluat clatite, 2 si 10 corcoduse fara samburi, 3 linguri ulei, Umplutura: gem de mere, Glazura: smantana, felii caise
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Corcodusele si caisele se paseaza bine cu mixerul si se amesteca cu blatul de clatite gata preparat. Se adauga uleiul si se incorporeaza bine.La foc mic se coc foile de clatite, putin mai groase decat cele obisnuite.
Se ung pe toata suprafata cu gem de mere acrisor (mere cu coaja), se impatureste si se orneaza cu smantana si felii de caise.
Corcodusele se pot inlocui cu visine, iar caisele cu alte fructe dulci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite acrisoare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate