Corcodusele si caisele se paseaza bine cu mixerul si se amesteca cu blatul de clatite gata preparat. Se adauga uleiul si se incorporeaza bine.La foc mic se coc foile de clatite, putin mai groase decat cele obisnuite.
Se ung pe toata suprafata cu gem de mere acrisor (mere cu coaja), se impatureste si se orneaza cu smantana si felii de caise.
Corcodusele se pot inlocui cu visine, iar caisele cu alte fructe dulci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii