autor:

oana

» » Dulciuri diverse

clatite americane

Autor: oana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
2 cani de faina, 2 lg zahar, 4 lgt praf copt,1 lgt sare, 2 oua, 2 cani lapte, 1/2 cana unt, 1/3 cana miere, 2 lg suc de portocale.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Faina, zaharul, praful de copt , sarea si laptele se amesteca.Albusurile se bat spuma, galbenusurile se bat si se amesteca cu aluatul iar la final adaugam albusurile spuma. Se coc pe fiecare parte in tigaia unsa cu ulei.
Din unt, miere si suc se face un sirop cu care se sevesc clatitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite americane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite americane cu finetti

Clatite americane cu finetti

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu sarea pana se face spuma. Separat mixam

5 voturi    0 comentarii
30h
Dulciuri diverse
Clatite americane cu glazura de capsuni si iaurt

Clatite americane cu glazura de capsuni si iaurt

Intr-un bol se amesteca laptele impreuna cu 400 de gr de faina, zaharul sarea si untul topit si se

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • 2 lg zahar
  • 4 lgt praf copt,1 lgt sare
  • 2 oua
  • 2 cani lapte
  • 1/2 cana unt
  • 1/3 cana miere
  • 2 lg suc de portocale.

Raporteaza reteta

Retete
de oana
Tort diplomat

Tort diplomat

Ouale, zaharul si laptele se amesteca pana devin ca o smantana si se dau la rece. Zeama de la compotul

35 voturi    9 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tarta Tatin cu Mere