Se amesteca faina cu prafu de copt, sarea si scotisoara.Se paseaza bananele piure. Se bat ouale cu laptele si uleiul. Se amesteca toate ingredientele si se mixeaza pana obtin un aluat omogen, subtire.
Se coc clatitele pe ambele parti (mult mai groase decat cele clasice).Se servesc cu rondele de banana, miez de nuca si , dupa dorinta, cu sirop de artar sau de ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii