Mixat ouale, laptele si untul topit apoi adaugati faina, praful de copt si sarea amestecand pana ce obtineti o compozitie omogena. In timp ce faceti clatitele puneti bacon-ul la cuptor, lal foc mediu pana ce devine crocant.
Incingeti o tigaie apoi turnati din compozitie pana ce obtineti o clatitia de marimea dorita. Intoarceti clatita cand aceasta capata o culoare aurie.
Procedati astfel pana ce epuizati toata compozitia, scoateti bacon-ul din cuptor si scurgeti pe un prosop de bucatarie de unica folosinta. Serviti calde cu sau fara sirop de artar.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii