Reteta postata pe: 02 aprilie 2009
Ingrediente
100 g faina, 100 ml apa minerala, un praf de sare, , Daca nu este post puteti adauga un ou si lapte., , Pentru umplutura puteti folosi :, sunca,cascaval,branza cu sare,branza dulce,carne tocata calita cu ceapa si condimente
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,si se amesteca bine pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc intr-o tigaie care sa nu lipeasca.Tigaia se unge cu ulei dupa fiecare clatita.
Clatitele le puteti umple cu felii de branza,felii de cascaval,felii de sunca,separat sau combinate ,carne tocata cu ceapa calita si condimente.Le rulati bine cu capetele in interior,le dati prin pesmet,prin ou batut si din nou prin pesmet si se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Daca este post se dau numai prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Este un aperitiv deosebit de atragator si foarte gustos.Se poate servi si cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE APERITIV" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Preparati aluatul de clatite astfel: puneti faina intr-un castron, ouale, putina sare, 3 linguri
13 voturi
3 comentarii
45 min
Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful
2 voturi
4 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
ally , 03 septembrie 2009
Cam cat timp le tii la cuptor?Se pot pregati inainte,adica sunt la fel de gustoase daca le reincalzesc? Reteta suna minunat si tare as vrea sa o incerc.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009
Multumesc tuturor pentru aprecieri si pentru increderea acordata.Ma bucur din suflet ca v-au placut...
mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009
Interesanta reteta.Imi place cum arata.Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
Interesant si cred ca foarte gustos.