autor:

Vekas

» » Aperitive

CLATITE CHINEZESTI CU CARNE SI LEGUME

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2007

Ingrediente
Aluat: 60g faina,, 2 oua,, 1/2 l.c. sare,, 40g unt, Umplutura: 400g piept de rata,, 80g morcovi ,, 80g pere,, 50g muguri de soia,, 20g ghimbir proaspat,, 40g alune americane,, 2 l.s sos de soia,, 1 leg de ceapa verde, , sare ,, piper, , , , , , ,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Faina se amesteca cu 125 ml apa,oua, sare si 1/2 din unt si se vor prajii in cealata 1/2 din cantitatea de unt. Carnea se taie felii subtiri ,morcovul se taie jullien, para se taie tot felii subtiri;se curata mugurii de soia,ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.Intr-o tigaie se topeste pielita de pe piept si in ea se trage carnea,se condimenteaza , se adauga morcovul ,para,sosul de soia,se lasa sa scada, dupa care se adauga alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.Se toarna pe fiecare clatita umplutura si se pliaza dublu. Se taie ceapa verde marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CHINEZESTI CU CARNE SI LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • Aluat: 60g faina,
  • 2 oua,
  • 1/2 l.c. sare,
  • 40g unt
  • Umplutura: 400g piept de rata,
  • 80g morcovi ,
  • 80g pere,
  • 50g muguri de soia,
  • 20g ghimbir proaspat,
  • 40g alune americane,
  • 2 l.s sos de soia,
  • 1 leg de ceapa verde
  • sare ,
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitele de pui