Faina se amesteca cu 125 ml apa,oua, sare si 1/2 din unt si se vor prajii in cealata 1/2 din cantitatea de unt. Carnea se taie felii subtiri ,morcovul se taie jullien, para se taie tot felii subtiri;se curata mugurii de soia,ghimbirul se da prin razatoare si se amesteca cu sosul de soia.Intr-o tigaie se topeste pielita de pe piept si in ea se trage carnea,se condimenteaza , se adauga morcovul ,para,sosul de soia,se lasa sa scada, dupa care se adauga alunele prajite fara grasime, mugurii de soia.Se toarna pe fiecare clatita umplutura si se pliaza dublu. Se taie ceapa verde marunt si se presara peste clatite in momentul servirii.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii