Se amesteca toate ingredientele pina se omogenizeaza bine si apoi se lasa compozitia jumatate de ora la rece.Intre timp pregatim umplutura:punem la topit untul si apoi adaugam bananele taiate felii si sucul de la portocale .Le tinem pe foc pina se coloreaza un pic bananele si se ingroasa un pic sosul.
Dupa ce se fac clatitele se umplu cu bananele si se impaturesc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii