Spargem ouaele intr-o oala. Peste oua punem sare si zahar. Le frecam cu sarea si zaharul, dupa care adaugam lapte si faina. Si tot asa, cata compozitie vrem sa facem. Compozitia nu trebuie sa fie nici groasa, nici subtire, sa fie ca o smantana. Se coc in tava de clatite. Se umplu cu branza data pe razatoare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii