autor:

» » Aperitive

CLATITE CU BRANZA

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
lapte, faina, oua, sare, zahar, esenta rom, branza

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Spargem ouaele intr-o oala. Peste oua punem sare si zahar. Le frecam cu sarea si zaharul, dupa care adaugam lapte si faina. Si tot asa, cata compozitie vrem sa facem. Compozitia nu trebuie sa fie nici groasa, nici subtire, sa fie ca o smantana. Se coc in tava de clatite. Se umplu cu branza data pe razatoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU BRANZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Clătite cu roșcove, cremă de brânză și fructe

Am pus pe rând, într-un vas, ingredientele pentru aluatul de clătite și am omogenizat, obținând

0 voturi    0 comentarii
40 min
Prajituri
Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa

Se pun albusurile si putina sare intr-un castron si se bat bine apoi se adauga uleiul de palmier

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

    De cand sunt mica imi plac mult de tot clatitele cu branza. Si eu fac aceasta reteta, dar sunt bune si cu stafide prin ele.

  • ana maria lengher (Chef de cuisine) , 23 iulie 2008

    Reteta aceasta o folosesc si eu si produsul final este delicios :)

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • lapte
  • faina
  • oua
  • sare
  • zahar
  • esenta rom
  • branza

Raporteaza reteta

ana maria lengher (Chef de cuisine)

De cand sunt mica imi plac mult de tot clatitele cu branza. Si eu fac aceasta reteta, dar sunt bune si cu stafide prin ele.

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri pita