autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

clatite cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
faina, lapte oua, ulei, pentru umplutura: branza de vaci, smantana, zahar, oua, coaja rasa de lamaie, vanilina, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Faina se amesteca cu oua, sare putin lapte si se subtiaza cu cantitatea de lapte ramasa, adaugata treptat, pana se obtine compozitia pentru clatite. Se prepara foile de clatite, intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine, turnand compozitia care se intinde pe toate suprafata tigaii prin miscare rotativa, si se rumenesc pe ambele parti. Branza de vaci se amesteca cu oua, coaja rasa de lamaie, zahar si vanilina; cu aceasta compozitie se umplu foile de clatite, se ruleaza si se asaza intr-o tava la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite de branza dulce si stafide imbatate la cuptor(reteta portugheza)

Clatite de branza dulce si stafide imbatate la cuptor(reteta portugheza)

Va dau 2 variante de aluat.Pt.1)Pune faina in vas,fa o gaura in mijloc,pune ouale,laptele,zaharul,sare

12 voturi    12 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza dulce si stafide prajite

Clatite cu branza dulce si stafide prajite

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat, treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful

2 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • faina
  • lapte oua
  • ulei
  • pentru umplutura: branza de vaci
  • smantana
  • zahar
  • oua
  • coaja rasa de lamaie
  • vanilina
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Tort cu fructe