Pune faina intr-un castron, fa un loc in mijloc si pune ouale, sarea si laptele si omogenizeaza bine, apoi adauga cele 2 lingurite cu ulei. Aluatul iese ceva mai gros decat cel obisnuit. Intr-o tigaie cu ulei incins pregateste clatitele (din aluatul prezentat ies cam 6 clatite).
Amesteca branza cu smantana, oul, faina si un praf de sare. Pot fi adaugate si cateva frunze me marar tocate. Umple clatitele si pune-le intr-o tava la cuptor pentru jumatate de ora.
Daca doresti sa le pregatesti ca un desert, adauga zahar si esente in compozitia de branza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii