Piureul de coacaze/mere:
Se pun pe foc zaharul si fructele, se leaga un piure consistent.
Se imparte branza in doua si se amesteca fiecare parte cu cate un piure, de mere si de coacaze. Nu amestecati de la inceput tot piureul, sa nu se subtieze prea mult compozitia.
Se vor umple patru clatite cu compozitia de branza cu coacaze, iar celelalte patru cu compozitia de branza cu mere.
Caramelul se prepara astfel: Se topeste zaharul intr-o craticioara, pe foc mic, se stinge cu unt si smantana, pana se leaga un sos cremos.Se poate renunta la unt,depinde de cat de grasa e smantana.
Se monteaza pe o farfurie cate doua clatite, una cu coacaze, una cu mere, se toarna pe deasupra piure de coacaze, si caramel. Eu am suplimentat si cu cate o cupa de inghetata, asa, de rasfat...
Pentru o reteta mai rapida si mai simpla se pot folosi doua tipuri de gem, dulceata, dupa gust. Eu am ales aceasta varianta deoarece aveam fructele in congelator.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii