autor:

valentina ionita

» » Dulciuri diverse

Clatite cu branza dulce si stafide prajite

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2012

Ingrediente
Pentru aluat :, 100 g faina, 100 ml apa minerala, un praf de sare, Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun .

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat, treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,dupa care se amesteca pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.
Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun.
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza dulce si stafide prajite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec aromat

Chec aromat

Untul se amesteca bine cu zaharul pana se obtine o crema pufoasa, apoi galbenusurile se adauga unul

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Crema de vanilie cu fructe

Crema de vanilie cu fructe

Se curata merele de coaja (pastrati cateva bucati cu coaja pentru garnisit), se dau pe razatoarea

5 voturi    10 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Te astept cu drag Mihaela...

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 18 iulie 2012

    Si eu, si eu!*****

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

    Te astept cu drag...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 iulie 2012

      Ce multe feluri de clatite ai gatit azi! Vin si eu la masa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat :
  • 100 g faina
  • 100 ml apa minerala
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun .

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Te astept cu drag Mihaela...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Gogosi aromate cu portocala