Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie.
Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri de smantana si sare sau zahar(in functie de cum le doriti-ca desert sau ca aperitiv). Se pune pe fiecare foaie de clatita cate o lingura de umplutura, se indoaie capetele inauntru si se ruleaza. Intr-un vas termorezistent se pune un strat de smantana, se aseaza clatitele, se stropesc cu smantana si se dau la cuptor 15 minute. Se poate rade si cascaval deasupra sa fie mai "colorate". Eu le-am facut cu branza de vaca dar sarata si n-am mai ras cascaval dar au fost foarte bune. Se servesc calde.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii