1. Se fac foile de clatite dupa reteta prezentata la clatite.
2. Se pregateste umplutura din telemeaua de oaie, de vaca si branza proaspata, 4 oua, zahar, zahar vanilat si stafide.
3. Se unge o tava de yena cu unt; foile de clatite se umplu cu compozitie, se ruleaza si se aseaza in tava un langa alta in doua straturi.
4. Separat se bat doua oua cu 200 g iaurt si se toarna peste clatite.
5. Se incinge cuptorul si se introduce tava in cuptor timp de 35-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Se poate servi calda sau rece, ca aperitiv alaturi de iaurt sau lapte batut, sau ca desert pudrata cu zahar .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii