1. Se fac foile de clatite dupa reteta prezentata la clatite.
2. Se pregateste umplutura din telemeaua de oaie, de vaca si branza proaspata, 4 oua, zahar, zahar vanilat si stafide.
3. Se unge o tava de yena cu unt; foile de clatite se umplu cu compozitie, se ruleaza si se aseaza in tava un langa alta in doua straturi.
4. Separat se bat doua oua cu 200 g iaurt si se toarna peste clatite.
5. Se incinge cuptorul si se introduce tava in cuptor timp de 35-40 de minute pana se rumeneste frumos.
Se poate servi calda sau rece, ca aperitiv alaturi de iaurt sau lapte batut, sau ca desert pudrata cu zahar .
Pofta buna !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii