autor:

» » Aperitive

Clatite cu branza sarata la cuptor

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
clatite: 2 oua, apa minerala, sare, faina, busuioc uscat, , umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea, patrunjel proaspat, , peste clatite mai punem: 2 rosii, busuioc uscat, 2 linguri pasta de tomate, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Preparam clatitele din ingredientele de mai sus. Amestecam branza de vaci cu telemeaua si cu putin patrunjel. Umplem clatitele cu acest amestec si le rulam. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si aranjam clatitele. Taiem rosiile felii si le asezam peste clatite. Diluam pasta de tomate cu putina apa si o turnam deasupra. Presaram putina sare si busuioc uscat. Dam la cuptor si le lasam cam 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza sarata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Se poate face un sos alb, cred ca se preteaza mai bine la umplutura din branza.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • clatite: 2 oua
  • apa minerala
  • sare
  • faina
  • busuioc uscat
  • umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea
  • patrunjel proaspat
  • peste clatite mai punem: 2 rosii
  • busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se poate face un sos alb, cred ca se preteaza mai bine la umplutura din branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Branza halloumi prajita