autor:

Fara foto

» » Aperitive

Clatite cu branza sarata la cuptor

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
clatite: 2 oua, apa minerala, sare, faina, busuioc uscat, , umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea, patrunjel proaspat, , peste clatite mai punem: 2 rosii, busuioc uscat, 2 linguri pasta de tomate, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Preparam clatitele din ingredientele de mai sus. Amestecam branza de vaci cu telemeaua si cu putin patrunjel. Umplem clatitele cu acest amestec si le rulam. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si aranjam clatitele. Taiem rosiile felii si le asezam peste clatite. Diluam pasta de tomate cu putina apa si o turnam deasupra. Presaram putina sare si busuioc uscat. Dam la cuptor si le lasam cam 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza sarata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada colorata cu spanac

Rulada colorata cu spanac

Spanacul ales, spalat, se fierbe in apa cu sare cateva minute(10 minute), se scurege de apa, se toaca,

16 voturi    16 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Aperitive Cherry

Aperitive Cherry

Se spala rosiile si se usuca. Mozzarrella se scurge de zeama. Se pregatesc cateva scobitori pentru

4 voturi    2 comentarii
10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Se poate face un sos alb, cred ca se preteaza mai bine la umplutura din branza.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • clatite: 2 oua
  • apa minerala
  • sare
  • faina
  • busuioc uscat
  • umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea
  • patrunjel proaspat
  • peste clatite mai punem: 2 rosii
  • busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se poate face un sos alb, cred ca se preteaza mai bine la umplutura din branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei