autor:

Fara foto

» » Aperitive

Clatite cu branza sarata la cuptor

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 martie 2009

Ingrediente
clatite: 2 oua, apa minerala, sare, faina, busuioc uscat, , umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea, patrunjel proaspat, , peste clatite mai punem: 2 rosii, busuioc uscat, 2 linguri pasta de tomate, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Preparam clatitele din ingredientele de mai sus. Amestecam branza de vaci cu telemeaua si cu putin patrunjel. Umplem clatitele cu acest amestec si le rulam. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si aranjam clatitele. Taiem rosiile felii si le asezam peste clatite. Diluam pasta de tomate cu putina apa si o turnam deasupra. Presaram putina sare si busuioc uscat. Dam la cuptor si le lasam cam 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza sarata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Piept de pui si camembert in crusta

Piept de pui si camembert in crusta

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei. Se incalzeste cuptorul la 200 g C. Se spala pieptul

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

    Se poate face un sos alb, cred ca se preteaza mai bine la umplutura din branza.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • clatite: 2 oua
  • apa minerala
  • sare
  • faina
  • busuioc uscat
  • umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea
  • patrunjel proaspat
  • peste clatite mai punem: 2 rosii
  • busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Se poate face un sos alb, cred ca se preteaza mai bine la umplutura din branza.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Brioşe sărate cu şuncă şi caşcaval