Clatite cu branza sarata la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • clatite: 2 oua, apa minerala, sare, faina, busuioc uscat
  • umplutura: branza de vaci dulce si branza telemea, patrunjel proaspat
  • peste clatite mai punem: 2 rosii, busuioc uscat, 2 linguri pasta de tomate, sare

Mod de preparare

Preparam clatitele din ingredientele de mai sus. Amestecam branza de vaci cu telemeaua si cu putin patrunjel. Umplem clatitele cu acest amestec si le rulam. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si aranjam clatitele. Taiem rosiile felii si le asezam peste clatite. Diluam pasta de tomate cu putina apa si o turnam deasupra. Presaram putina sare si busuioc uscat. Dam la cuptor si le lasam cam 20 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise