Puneti jumatate de kg de faina intr-un bol, apoi puneti oala peste faina si puneti o cana cu apa amestecati usor pana obtinem o crema densa. Dupa aceea puneti 2 linguri de ulei si cacao apoi amestecati usor cu apa.
Cum faceti crema: puneti intr-un bol jumatate de cas de branza de vaca, apoi puneti 5 linguri de cacao si 2 cani zahar, apoi amestecati.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii