Puneti jumatate de kg de faina intr-un bol, apoi puneti oala peste faina si puneti o cana cu apa amestecati usor pana obtinem o crema densa. Dupa aceea puneti 2 linguri de ulei si cacao apoi amestecati usor cu apa.
Cum faceti crema: puneti intr-un bol jumatate de cas de branza de vaca, apoi puneti 5 linguri de cacao si 2 cani zahar, apoi amestecati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii