autor:

cristina i.

» » Aperitive

Clatite cu branza si ciuperci

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
Pentru clatite:3 oua,200 gr faina,300 ml lapte,sare,piper,ulei., Pentru umplutura:400 gr ciuperci,100 gr unt, ml vin, ardei grasi rosii,200 gr branza,100 gr cascaval,sare,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Umplutura:se curata ciupercile,se spala si se taie felii,se calesc in unt,se sting cu vin si se fierb inabusit 15-20 de minute.Se adauga ardeiul taiat cubulete si se condimenteaza dupa gust.
Pe fiecare clatita se pune din aceasta compozitie,apoi se presara branza rasa si se ruleaza.
Se pun intr-un vas sau o tava mai mica unsa cu unt,se presara cascavalul ras si se da la cuptorul dinainte incalzit 15-20 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Tarta cu spanac,branza feta si bilute de mozzarella

Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Bulete de cascaval la cuptor,aperitiv adaptat

Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa

4 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Gabriela (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Trebuie sa incerc aceasta umplutura! Se pune vin alb sau rosu?

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Clatitele sunt delicioase atat ca aperitiv cu diferite umpluturi cat si ca desert...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

    Cred ca sunt super gustoase,felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru clatite:3 oua,200 gr faina,300 ml lapte,sare,piper,ulei.
  • Pentru umplutura:400 gr ciuperci,100 gr unt, ml vin, ardei grasi rosii,200 gr branza,100 gr cascaval,sare,piper.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina i.
Salata cu paste

Salata cu paste

Pastele fainoase pot avea orice forma,mie imi plac mai mult spiralele acelea care sunt in mai multe

12 voturi    4 comentarii
15 min
Salate reci
Crempita mai altfel

Crempita mai altfel

Foile de cremsnit pot fi din cele care se gasesc in comert dar sunt mult mai bune daca le coaceti

16 voturi    7 comentarii
30 min
Prajituri
Kaly Tort

Kaly Tort

Se prajesc alunele, se piseaza si se pun in tava unsa cu putina margarina. Se pregateste blatul:

12 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Gabriela (Chef de cuisine)

Trebuie sa incerc aceasta umplutura! Se pune vin alb sau rosu?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza (aperitiv sau desert)