Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Umplutura:se curata ciupercile,se spala si se taie felii,se calesc in unt,se sting cu vin si se fierb inabusit 15-20 de minute.Se adauga ardeiul taiat cubulete si se condimenteaza dupa gust.
Pe fiecare clatita se pune din aceasta compozitie,apoi se presara branza rasa si se ruleaza.
Se pun intr-un vas sau o tava mai mica unsa cu unt,se presara cascavalul ras si se da la cuptorul dinainte incalzit 15-20 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii