Se pune faina intr-o oala, sarea, ouale batute, uleiul, zaharul, esentele de vanilie si de rom. Se amesteca bine, usor cu o lingura, se pune apa calda. Am incercat cu lapte, dar se prinde de tigaie. Se face o compozitie mai groasa fara cocoloase cu telul iese mai bine. Apoi se face fiecare clatita in tigaie cu putin ulei. Se pun pe o farfurie mare si se face budinca cu lapte si zahar cu instructiunile de pe plic. Se umple fiecare clatita. Se mai pot pune Finetti in clatite, gem sau nuci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii