Într-un vas încăpător se pun ouăle şi zahărul împreună cu 50ml de lapte şi se amestecă bine. Apoi se adaugă alternativ făina, cacaoa (ambele cernute prin sită) şi laptele. Opţional puteţi adăuga şi ceva arome (eu am pus puţină esenţă de rom).
Compoziţia obţinută se lasă să stea 20-30 de minute, apoi se amestecă puţin şi se adaugă un pahar de apă minerală.
Se prăjesc în tigaia unsă cu puţin unt sau ulei. Dacă observaţi că în timp compoziţia din vas se îngroasă prea tare mai adăugaţi puţină apă minerală.
Se pot servi goale (fiind destul de dulci şi aromate) sau cu dulceaţă, cremă, îngheţată,frişcă în funcţie de preferinţe.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii