Într-un vas încăpător se pun ouăle şi zahărul împreună cu 50ml de lapte şi se amestecă bine. Apoi se adaugă alternativ făina, cacaoa (ambele cernute prin sită) şi laptele. Opţional puteţi adăuga şi ceva arome (eu am pus puţină esenţă de rom).
Compoziţia obţinută se lasă să stea 20-30 de minute, apoi se amestecă puţin şi se adaugă un pahar de apă minerală.
Se prăjesc în tigaia unsă cu puţin unt sau ulei. Dacă observaţi că în timp compoziţia din vas se îngroasă prea tare mai adăugaţi puţină apă minerală.
Se pot servi goale (fiind destul de dulci şi aromate) sau cu dulceaţă, cremă, îngheţată,frişcă în funcţie de preferinţe.
Poftă bună!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii