autor:

Lacramioara Sima

» » Aperitive

Clatite cu carne

Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 09 ianuarie 2009

Ingrediente
pt.4 portii: 8 clatite (aluat de clatite fara zahar), 250 gr.carne porc macinata, 200gr. ciuperci, patrunjel verde, o ceapa mica, 200gr cascaval, 200gr. smintina si 2 oua.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste usor, se adauga ciupercile taiate marunt, carnea macinata, verdeata, sare si piper dupa gust. Amestecul rezultat de pune in clatite, care se fac rulou si se aseaza in tava unsa cu ulei. Deasupra clatitelor umplute se presara cascaval ras si se adauga smintina batuta cu cele doua oua, sare si piper. Se da la cuptor cam 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

27 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne de pui

Clatite cu carne de pui

Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt. Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine.

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • pt.4 portii: 8 clatite (aluat de clatite fara zahar)
  • 250 gr.carne porc macinata
  • 200gr. ciuperci
  • patrunjel verde
  • o ceapa mica
  • 200gr cascaval
  • 200gr. smintina si 2 oua.

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Drob