- Se amesteca un ou, putina sare si apa minerala, pana se obtine aluatul de clatite, putin mai subtire ca si consistenta decat smantana.
- Se caleste ceapa, se amesteca cu carnea fiarta la foc mic, se adauga bulionul, apoi 2 oua si patrunjelul tocat marunt.
- Se fac clatitele si se pun in tava la cuptor timp de 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii