autor:

Mihaela Tanasa

» » Aperitive

Clatite cu carne

Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Tanasa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
apa minerala, 3 oua, sare, 2 cepe, 1 kg carne tocata, 2 linguri bulion, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

- Se amesteca un ou, putina sare si apa minerala, pana se obtine aluatul de clatite, putin mai subtire ca si consistenta decat smantana.
- Se caleste ceapa, se amesteca cu carnea fiarta la foc mic, se adauga bulionul, apoi 2 oua si patrunjelul tocat marunt.
- Se fac clatitele si se pun in tava la cuptor timp de 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

27 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu carne de pui

Clatite cu carne de pui

Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt. Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine.

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

  • 1 comentariu

  • jafar din iran , 28 noiembrie 2009

    sarut mina eu sint un iranian care a fost in romania 6 ani de zile . im place foarte mult clatite cu carne. v-as ruga s -mi trimiteti reteta complet si s-mi scrieti cum sa face si faina in care se pune carnea. va multumesc foarte mult

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • apa minerala
  • 3 oua
  • sare
  • 2 cepe
  • 1 kg carne tocata
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel

Raporteaza reteta

jafar din iran

sarut mina eu sint un iranian care a fost in romania 6 ani de zile . im place foarte mult clatite cu carne. v-as ruga s -mi trimiteti reteta complet si s-mi scrieti cum sa face si faina in care se pune carnea. va multumesc foarte mult

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu piept de pui si ciuperci