Clatite cu carne pane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • lapte
  • 250 gr. carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Din 500 gr. faina, zahar vanilat cele 2 oua si lapte se face compozitia de clatite. Se unge tigaia cu putin ulei si se fac clatitele.

Umplutura: Se amesteca 250 gr. carne tocata cu ceapa taiata marunt, cu boia, piper si se caleste compozitia in putin ulei. Se pune intr-un castron si se amesteca cu un ou. Se umple fiecare clatita, se ruleaza, se dau prin faina, ou batut si pesmet apoi se prajesc in ulei. Se pot servi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor