autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Clatite cu carne pane

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Ingrediente
500 gr. faina, 2 oua, 1 plic zahar vanilat, lapte, 250 gr. carne tocata, 1 ceapa, 2 oua, boia, piper, sare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din 500 gr. faina, zahar vanilat cele 2 oua si lapte se face compozitia de clatite. Se unge tigaia cu putin ulei si se fac clatitele.



Umplutura: Se amesteca 250 gr. carne tocata cu ceapa taiata marunt, cu boia, piper si se caleste compozitia in putin ulei. Se pune intr-un castron si se amesteca cu un ou. Se umple fiecare clatita, se ruleaza, se dau prin faina, ou batut si pesmet apoi se prajesc in ulei. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele picante

Chiftele picante

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Piftie cu mujdei

Piftie cu mujdei

Carnea se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu morcovul. Apa trebuie sa depaseasca

2 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Adriana , 25 ianuarie 2017

    Sint excelente.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

Adriana

Sint excelente.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata cu paste, ciuperci si rosii