autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Clatite cu carne pane

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2009

Ingrediente
500 gr. faina, 2 oua, 1 plic zahar vanilat, lapte, 250 gr. carne tocata, 1 ceapa, 2 oua, boia, piper, sare, ulei

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din 500 gr. faina, zahar vanilat cele 2 oua si lapte se face compozitia de clatite. Se unge tigaia cu putin ulei si se fac clatitele.



Umplutura: Se amesteca 250 gr. carne tocata cu ceapa taiata marunt, cu boia, piper si se caleste compozitia in putin ulei. Se pune intr-un castron si se amesteca cu un ou. Se umple fiecare clatita, se ruleaza, se dau prin faina, ou batut si pesmet apoi se prajesc in ulei. Se pot servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu carne pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Adriana , 25 ianuarie 2017

    Sint excelente.

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. faina
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • lapte
  • 250 gr. carne tocata
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • boia
  • piper
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adriana

Sint excelente.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu ficatei