autor:

NADIA MARIA

» » Aperitive

Clatite cu cas si sunca

Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NADIA MARIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
-2 oua, -1\2 l lapte, -3 linguri de iaurt sau smantana, -1 pahar apa minerala (sifon), -faina, sare, - cas razuit, -sunca razuita

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pregateste un aluat de clatite subtire si se prajesc .
Clatitele se umplu cu cas razuit si sunca razuita, se impacheteaza ca niste sarmale , se aseaza intr- o tava unsa cu putin unt , se presara cu cas ras si se introduc la cuptor pana ce se rumeneste putin casul.
Se servesc cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cas si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
platou cald

platou cald

Cipercile se spala se rup coditele se umple cu cascaval si se dau la cuptor 15-20 minute. Pieptul

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne
Snitele crocante

Snitele crocante

carnea se bate pentru snitel si se condimenteaza, apoi se bate oul in care se adauga 2 linguri de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Ella , 17 ianuarie 2015

    DE FACUT

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 20 martie 2011

    Arata foarte bine,delicioase.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

      Sunt delicioase .

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

      foarte buna reteta.felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Felicitari! Sunt foarte apetisante

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      imi place reteta ta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Hmmm,ce bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • -2 oua
  • -1\2 l lapte
  • -3 linguri de iaurt sau smantana
  • -1 pahar apa minerala (sifon)
  • -faina
  • sare
  • - cas razuit
  • -sunca razuita

Raporteaza reteta

Retete
de NADIA MARIA
cotlet umplut

cotlet umplut

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati

5 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Tarta de prune ( pentru 2 persoane)

Cu foaia de foietaj se foreaza tava (dreptunghiulara sau rotunda)baza si peretii. Se acopera bine

5 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu nuca

Cozonac cu nuca

Laptele se amesteca cu 75 g zahar si se pune la incalzit. Cind este cald se amesteca cu 3 linguri

9 voturi    7 comentarii
3h
Dulciuri diverse

mac myra (Chef de cuisine)

Arata foarte bine,delicioase.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu bacon si hrean