autor:

Adriana K.D.

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Clatite cu cascaval

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2011

Ingrediente
5 lg de lapte, 3 lg de ulei, 2 oua, 2 lg de zahar, 1 plic de zahar vanilat, faina cat cuprinde (aprox.10 lg), 500 ml apa minerala, 100-150 g cascaval

Dificultate: Medie Timp: 45 min

11 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste apoi se adauga apa minerala si se amesteca bine.
Se toarna faina treptat si se amesteca totul bine ca sa nu se faca cocoloase, se adauga lg de lapte si lg de ulei.
Apoi se coc in tigaie pe o parte si pe alta.
Se umple cu cascaval ras prin razatoarea mare se ruleaza si apoi se baga in cuptorul cu microunde ca sa se topeasca cascavalul, iar cand se serveste se rade cascaval prin razatoarea cea mica.
Sunt foarte gustoase!:)
Va doresc pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu cas si cascaval

Clatite cu cas si cascaval

Cernem faina intrun vas, facem o adancitura in mijlocul fainei, unde adaugam ouale amestecate cu

14 voturi    3 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 13 februarie 2011

    Sunt simple si foarte bune. Felicitari!*****

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 13 februarie 2011

    Super apetisante!!!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 12 februarie 2011

    Chiar ca sunt foarte bune.

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

      Adriana vin in vizita la tine :)) Super bine arata ! De gustoase nici nu ma indoiesc ! Nota 10 ! :) Si eu de citeva zile vreau sa fac, insa cu piciulika mea "exploratoare" nu imi permit asa "lux", ca necesita ceva timp la preparare.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

      Foarte fine!Mmmmmmmmmmmm

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 11 februarie 2011

      Foarte gustoase! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

11 voturi

Ingrediente

  • 5 lg de lapte
  • 3 lg de ulei
  • 2 oua
  • 2 lg de zahar
  • 1 plic de zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (aprox.10 lg)
  • 500 ml apa minerala
  • 100-150 g cascaval

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

mihai (Chef de cuisine)

Sunt simple si foarte bune. Felicitari!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de brinza