Ouale se bat cu zaharul si zaharul vanilat pana se topeste apoi se adauga apa minerala si se amesteca bine.
Se toarna faina treptat si se amesteca totul bine ca sa nu se faca cocoloase, se adauga lg de lapte si lg de ulei.
Apoi se coc in tigaie pe o parte si pe alta.
Se umple cu cascaval ras prin razatoarea mare se ruleaza si apoi se baga in cuptorul cu microunde ca sa se topeasca cascavalul, iar cand se serveste se rade cascaval prin razatoarea cea mica.
Sunt foarte gustoase!:)
Va doresc pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii