autor:

Anonim

» » Dulciuri diverse

clatite cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
ciuperci, faina, lapte, ulei, ceapa, oua, unt, marar verde, smantana, vin alb, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Din faina ,lapte, oua si ulei se prepara foile de clatite. In untul infierbantat se inabusa ceapa si ciuperci, se adauga vin, marar si sare. Aceasta compozitie se raceste si se ruleaza, introducand capetele in interior ,pentru a nu iesi umplutura. Se asaza pe un platou si se introduc la cuptor cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

26 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

clatite umplute cu omleta cu creier si ciuperci

Se face o compozitie din ingredientele de mai sus si se prepara clatite subtiri. Se pune creierul

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu fructe de toamna(mere, pere, struguri)