autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Clatite cu ciuperci

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 08 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 08 august 2009

Ingrediente
1 1/2 cesti ciuperci tocate, 1/2 ceasca iaurt natural, 2 linguri patrunjel tocat marunt, 1 ceasca berinza rasa(cascaval), 20 clatite, 1 ceasca smintina, 1/2 ceasca mustar (Dijon), 1/2 ceasca Sherry(sau coniac dar mai putin), 2 linguri ulei de masline, 2 linguri usturoi pisat, 1/2 ceasca ceapa tocata, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

In tava de prajit se pun Sherry,uleiul si usturoiul si se prajesc usor.Se adauga ciupercile si ceapa si se soteaza pentru 15 min.

Se amesteca smintina,iaurtul mustarul si patrunjelul si se amesteca cu amestecul de ciuperci ;se da la rece .

Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus,se ruleaza si se pun intr-o forma termorezistenta .

Se pune deasupra brinza ,sare si piper si se da la cuptor pentru 15 min.



tip:se poate turna deasupra inainte de brinza putin unt topit sau smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Clatite cu carne si ciuperci

Clatite cu carne si ciuperci

Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam

25 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Clatite cu ciuperci si mozzarella

Clatite cu ciuperci si mozzarella

Ciupercile le spalam si le taiem in cubulete. Ceapa o tocam marunt si o punem la calit in 50 g unt,iar

2 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Delicioasa reteta ta...Deja mi s-a facut pofta...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 1/2 cesti ciuperci tocate
  • 1/2 ceasca iaurt natural
  • 2 linguri patrunjel tocat marunt
  • 1 ceasca berinza rasa(cascaval)
  • 20 clatite
  • 1 ceasca smintina
  • 1/2 ceasca mustar (Dijon)
  • 1/2 ceasca Sherry(sau coniac dar mai putin)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri usturoi pisat
  • 1/2 ceasca ceapa tocata
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicioasa reteta ta...Deja mi s-a facut pofta...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute pane