In tava de prajit se pun Sherry,uleiul si usturoiul si se prajesc usor.Se adauga ciupercile si ceapa si se soteaza pentru 15 min.
Se amesteca smintina,iaurtul mustarul si patrunjelul si se amesteca cu amestecul de ciuperci ;se da la rece .
Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus,se ruleaza si se pun intr-o forma termorezistenta .
Se pune deasupra brinza ,sare si piper si se da la cuptor pentru 15 min.
tip:se poate turna deasupra inainte de brinza putin unt topit sau smintina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii