In tava de prajit se pun Sherry,uleiul si usturoiul si se prajesc usor.Se adauga ciupercile si ceapa si se soteaza pentru 15 min.
Se amesteca smintina,iaurtul mustarul si patrunjelul si se amesteca cu amestecul de ciuperci ;se da la rece .
Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus,se ruleaza si se pun intr-o forma termorezistenta .
Se pune deasupra brinza ,sare si piper si se da la cuptor pentru 15 min.
tip:se poate turna deasupra inainte de brinza putin unt topit sau smintina
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii