In tava de prajit se pun Sherry,uleiul si usturoiul si se prajesc usor.Se adauga ciupercile si ceapa si se soteaza pentru 15 min.
Se amesteca smintina,iaurtul mustarul si patrunjelul si se amesteca cu amestecul de ciuperci ;se da la rece .
Se umplu clatitele cu amestecul de mai sus,se ruleaza si se pun intr-o forma termorezistenta .
Se pune deasupra brinza ,sare si piper si se da la cuptor pentru 15 min.
tip:se poate turna deasupra inainte de brinza putin unt topit sau smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii