autor:

Anonim

» » Aperitive

clatite cu ciuperci la cuptor

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ciuperci, faina, lapte, ulei, ceapa, oua, unt, marar verde, smantana, vin alb, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Din faina ,lapte, oua si ulei se prepara foile de clatite. In untul infierbantat se inabusa ceapa si ciuperci, se adauga vin, marar si sare. Aceasta compozitie se raceste si se ruleaza, introducand capetele in interior ,pentru a nu iesi umplutura. Se asaza pe un platou si se introduc la cuptor cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "clatite cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii umplute cu branza

Rosii umplute cu branza

Rosiile se taie de-a lungul in jumatate, cu lingurita se inlatura semintele, se sareaza, Telemeaua

2 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive
Briose cu dovlecel

Briose cu dovlecel

Intr-un bol se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se dau dovleceii pe razatoare si se scurg

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu legume