autor:

Fara foto

» » Aperitive

CLATITE CU DOVLECEI

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
un dovlecel, lapte, 2 oua, sare, piper, 1 /2 de lingurita de bicarbonat, marar tocat marunt, faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Dovlecelul se da prin razatoarea mica, se scurge zeama, se amesteca cu ouale, laptele si apoi se amesteca faina, iar la final se adauga mararul, sarea si piperul.
Se ia cu un polonic din compozitie si se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti.
Se pot servi cu branz sau simple, alaturi de un pahar de bere rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu dovlecei

Clatite cu dovlecei

Amestecam oualele cu zahar si sare. Adaugam lapte si apa minerala si amestecam. Adaugam faina si

5 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cascaval umplut

Cascaval umplut

Intr-un bol se pune cascavalul taiat sa se topeasca la microunde;se pregateste un pat din 4buc.de

10 voturi    6 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    O reteta interesanta !

  • Fara foto

    maria , 22 februarie 2009

    Este o reteta buna, dar putea sa fie umpluta si cu altceva, dar si cu dovlecei sunt bune! Cred ca sunt nemaipomenite de gustoase!

  • Fara foto

    nicoleta , 25 iunie 2008

    e f interesanta reteta, dar parerea mea e ca ar merge si umplute cu branza/cascaval eventual cu un pic de kechup peste. oricum e o idee buna de compozitie de clatite

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • un dovlecel
  • lapte
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 /2 de lingurita de bicarbonat
  • marar tocat marunt
  • faina

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O reteta interesanta !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu dovlecel, cas si sunca
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide