Amestecam oualele cu zahar si sare.
Adaugam lapte si apa minerala si amestecam. Adaugam faina si vanilia si amestecam bine. Adaugam dovlecei (pe care i-am dat pe razuitoarea mica).
Cu polonicul luam compozitie si punem in tigaie cu ulei incins si le prajim pe ambele parti.
Clatitele se scot pe platou in care am pus hartie de bucatarie pentru a absorbi surplusul de ulei.
Se servesc calde sau reci, cu gem sau crema de branza sau simple.
Va doresc pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii