autor:

Anonim

» » Prajituri

Clatite cu dulceata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
faina, lapte, oua, sare, dulceata, zahar, zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oualele se amesteca cu faina, sare si putin lapte; compozitia se subtiaza cu cantitatea de lapte ramasa; adaugand treptat pana ce se obtine compozitia de clatite. Se prepara clatitele intr-o tigaie unsa cu ulei si incinsa bine; compozitia se toarna astfel incat sa se intinda in strat subtire si pe toate suprafata tigaii, prin miscare roatativa. Foile de clatite se asaza suprapuse pe o farfurie, se umplu cu dulceata, se ruleaza si se pudreaza cu zahar vanilat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu dulceata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Clatite cu dulceata de caise

Clatite cu dulceata de caise

Se mixeaza ouale bine impreuna cu zaharul vanilat, esenta, coaja de lamaie. Se dizolva bicarbonatul

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Clatite cu dulceata de capsuni sau prune

Clatite cu dulceata de capsuni sau prune

Se frig clatitele se umplu apoi cu dulceata de capsuni. Se ruleaza. Se servesc imadiat sau dupa ce

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

Pentru ca nu aveti o poza, am sa adaug eu una.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu cacao, stafide si mac