autor:

Alice Ciobanu

» » Dulciuri diverse

Clătite cu dulceaţă de cireşe

Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice Ciobanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
ngredientele clasice pentru reteta de clatite de baza :)) lapte 300ml, faina 100 gr, 2 oua, un praf de sare, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Poate-mi fac timp data viitoare să postez şi o reţetă clasică de clătite. Eu o fac pe aceea din cartea doamnei Jurcovan (de bază în orice casă ce are chiar şi o mini-bucătărie).

Anyway....clatitele mele le-am umplut cu dulceaţă de cireşe albe, din cireşul bătrân ce sălăşluieşte în grădina noastră dragă de la ţară.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu dulceaţă de cireşe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

1. Pune branza de vaci intr-un bol impreuna cu ouale si mixeaza cu ajutorul unui mixer vertical pana

9 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Dulciuri diverse
Prajitura rapida cu prune

Prajitura rapida cu prune

Se amesteca ouale cu zaharul bine, se adauga apa minerala, uleiul, sarea, aromele si la final faina

8 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu!!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    Foarte bune; favoritele mele!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Imi plac clatitele cu dulceta de cirese... yumi,yumi ce bune sant !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • ngredientele clasice pentru reteta de clatite de baza :)) lapte 300ml
  • faina 100 gr
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Alice Ciobanu
Salată de leurdă

Salată de leurdă

Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Cighir a la "Ciobeni"

Cighir a la "Ciobeni"

Se spală foarte bine toate măruntaiele cu apă rece şi se taie în bucăţi potrivite. Rinichiul

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Tartă cu căpșuni