Se bat ouale, se adauga laptele ,faina de castane ,faina alba,sarea,uleiul
Se amesteca bine si se da la frigider pt 30 min sa se odihneasca
Se fac clatite pe care putem sa le umplem cu dulceata de caise(cea mai indicata!)si le acompaniem de bucatele de mere crude(excelent gust!)
Am descoperit intamplator faina de castane si pot sa va spun ca nu regret ,de aceea am hotarat sa va scriu aceasta reteta
Pot sa va spun ca e extraordinara de buna!!!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii