Se bat ouale, se adauga laptele ,faina de castane ,faina alba,sarea,uleiul
Se amesteca bine si se da la frigider pt 30 min sa se odihneasca
Se fac clatite pe care putem sa le umplem cu dulceata de caise(cea mai indicata!)si le acompaniem de bucatele de mere crude(excelent gust!)
Am descoperit intamplator faina de castane si pot sa va spun ca nu regret ,de aceea am hotarat sa va scriu aceasta reteta
Pot sa va spun ca e extraordinara de buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii