Se fac clatitele.Merele le curatam ,le taiem cubulete mici si le calim intr-o lingura de unt,la final adaugam zeama de la o jumatate de portocala si scortisoara.La fel procedam si cu banana (o taiem felii si le calim intr-o lingura de unt,la final adaugand zeama de la portocala si scortisoara).Umplem 4 clatite cu mere si 4 cu banane,le impachetam ca pe niste pachetele ,le punem intr-o tavita mica ,unsa cu ulei ,si deasupra putem pune cate o felie de portocala,apoi punem cate o feliuta de unt si dam la cuptor pentru 30 de minute.Le putem servi calde sau reci cu frisca deasupra si sos de ciocolata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii