autor:

Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Clatite cu gem si miere

Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Ingrediente
1 kg faina, 4 oua de tara, 2 esente rom, 1 esenta vanilie, 3 pliculete zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt, o lingura untura porc de tara (osanza).

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se introduc toate ingredientele intr-un bol de plastic cu apa calduta, se amesteca pana devine asemanator laptelui batut, usor cremos. Se pune cu multa grija in tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec cu ciocolata si vin

Chec cu ciocolata si vin

Se bate untul cu zahar, zahar vanilat si scortisoara. Se pun ouale , unul cate unul, amestecand

9 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Prajituri
GALUSTI CU PRUNE

GALUSTI CU PRUNE

Se curata cartofii,se spala si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata ,se scurg bine de apa

19 voturi    11 comentarii
1h 50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 oua de tara
  • 2 esente rom
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • o lingura untura porc de tara (osanza).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec