autor:

Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Clatite cu gem si miere

Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Ingrediente
1 kg faina, 4 oua de tara, 2 esente rom, 1 esenta vanilie, 3 pliculete zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt, o lingura untura porc de tara (osanza).

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se introduc toate ingredientele intr-un bol de plastic cu apa calduta, se amesteca pana devine asemanator laptelui batut, usor cremos. Se pune cu multa grija in tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Clatite umplute cu crema de casa

Clatite umplute cu crema de casa

Intr-un castron puneti faina cernuta, sarea, ouale, uleiul,amestecati usor si turnati treptat,treptat

16 voturi    14 comentarii
40 min
Prajituri
Gauffre cu nuca de cocos

Gauffre cu nuca de cocos

Ouale se mixeaza bine cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul.Se adauga pe rand zaharul,zaharul

6 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 oua de tara
  • 2 esente rom
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • o lingura untura porc de tara (osanza).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura desteapta cu dovleac Prajitura desteapta cu dovleac

Dovleacul a fost spalat, sters cu prosop de bucatarie, taiat in felii groase, scos miezul cu samburi si copt in tava tapetata cu hartie

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Guguluf de toamna cu dovleac si pere Guguluf de toamna cu dovleac si pere

Se spala perele, se usuca cu prosop de bucatarie, se scot semintele si coditele si se taie in felii grose de aproximativ 0,5 cm. Adica

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu ciocolata si caramel