autor:

Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Clatite cu gem si miere

Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Ingrediente
1 kg faina, 4 oua de tara, 2 esente rom, 1 esenta vanilie, 3 pliculete zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt, o lingura untura porc de tara (osanza).

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se introduc toate ingredientele intr-un bol de plastic cu apa calduta, se amesteca pana devine asemanator laptelui batut, usor cremos. Se pune cu multa grija in tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Bretzel/ covrigi nemtesti

Bretzel/ covrigi nemtesti

Intr-un castron amestecati faina cu drojdia. Adaugati sarea, apa si laptele(la temperatura camerei).

11 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Negresa cu nuca de cocos

Negresa cu nuca de cocos

Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.Se adauga

10 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 oua de tara
  • 2 esente rom
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • o lingura untura porc de tara (osanza).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Choux-uri cu crema de vanilie Choux-uri cu crema de vanilie

Choux-urile le-am preparat dupa reteta de eclere. Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Rulada cu crema de lamaie si branza