autor:

Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Clatite cu gem si miere

Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Pitesteanu Ionel_Pitesteanu Ionel (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 decembrie 2012

Ingrediente
1 kg faina, 4 oua de tara, 2 esente rom, 1 esenta vanilie, 3 pliculete zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt, o lingura untura porc de tara (osanza).

Dificultate: Medie Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se introduc toate ingredientele intr-un bol de plastic cu apa calduta, se amesteca pana devine asemanator laptelui batut, usor cremos. Se pune cu multa grija in tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu banane

Rulada cu banane

Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura Desteapta

Prajitura Desteapta

Pasul 1: Pregatim o tava pentru cuptor cu dimensiunile de 30x25 cm, in care aranjam hartie de

2 voturi    0 comentarii
35 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 4 oua de tara
  • 2 esente rom
  • 1 esenta vanilie
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1 pliculet praf de copt
  • o lingura untura porc de tara (osanza).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitură cu brânză