Reteta postata pe: 01 decembrie 2010
Ingrediente
2 oua, 500 ml apa minerala, 5 linguri lapte, 2 linguri de zahar, 1 plic zahar vanilat, 3 linguri de ulei pt compozitie, faina cat cuprinde, gem de capsuni, gem de caise, topping de capsuni, topping de caise
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ouale se bat cu zaharul,laptele, uleiul, zaharul vanilat se amesteca bine apoi se adauga apa minerala.Se toarna faina treptat si se amesteca totul bine ca sa nu se faca cocoloase.
Se unge tigaia cu ulei apoi se pune o cantitate cat sa acopere fundul tigai si se coace pe o parte si pe alta.
Se umple cu gem de capsuni si caise si pe de-a supra se pune topping de capsuni si caise.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu gem si topping" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2010
Foarte bune si frumoase!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2010
O minunatie...
Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2010
Delicioase !*****