Ingredientele se adauga si se amesteca pe rand intr-un bol in ordinea de mai sus. Smantana o puteti inlocui cu lapte, ori apa, apa minerala pentru clatite de post. In cazul in care folositi apa minerala nu se pune bicarbonatul de sodiu.
Clatitele se prajesc in tigaie in ulei sub forma dorita, mai mari sau mai mici, pana i-au o culoare aramie, aurie.
Recomad sa le asezati pe o farfurie acoperita cu 2-3 servetele care sa absoarba excesul de ulei.
Se servesc simplu, presarate cu zahar pudra, cu sirop de fructe (canadienii pun deasupra maple syrup-sirop de artar), fructe dupa preferinta, inghetata, gem.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii