autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Clatite cu miere

Autor: Galusca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Galusca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
un ou, lapte, faina, sare, apa minerala, miere de albine, putintel ulei

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face aluatul specific pentru clatite, dupa care se fac clatitele in mod obisnuit in tigaie. Dupa ce s-a terminat aluatul, clatitele se ung cu miere de albine, dar nu foarte mult ca sa nu curga. Se aseaza pe farfurie si se poate turna peste ele putina dulceata de visine. Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite umplute cu miere si nuca

Clatite umplute cu miere si nuca

Se bat ouale si se adauga uleiul,apoi faina si treptat laptele si apa minerala,coaja rasa de lamamie.(daca

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Clătite pufoase reţetă cu miere si nuci

Clătite pufoase reţetă cu miere si nuci

Pentru inceput, amestecam ingredientele uscate (faina, zahar, sare, praf de copt, jumatate lingurita

1 vot    0 comentarii
50h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • un ou
  • lapte
  • faina
  • sare
  • apa minerala
  • miere de albine
  • putintel ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajiturele cu ciocolata si caramele