Se face aluatul specific pentru clatite, dupa care se fac clatitele in mod obisnuit in tigaie. Dupa ce s-a terminat aluatul, clatitele se ung cu miere de albine, dar nu foarte mult ca sa nu curga. Se aseaza pe farfurie si se poate turna peste ele putina dulceata de visine. Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii