Galbenusurile se bat impreuna cu esentele, praful de sare, coaja de lamaie, untul moale si 50 ml lapte. Se adauga faina treptat si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Subtiem cu restul de lapte si apa minerala.
Separat batem albusurile si adaugam in compozitia de mai sus.
Incingem o tigaie din teflon 3-4 minute, apoi o ridicam de pe foc si cu o pensula o ungem cu putin ulei astfel incat sa fie acoperita toata suprafata.
Luam cu polonicul din compozitie cca 50ml si turnam in mijloc, inclinand tigaia pentru a acoperi suprafata.
Cand se ingheaga pe margini bagam un cutit cu varful lat pe sub clatita si o intoarcem.
Cele care sunt gata le pastram intr-o farfurie deasupra unei oale cu apa fierbinte pentru a se mentine calde. Le putem umple cu Nutella si banane pe masura ce le facem.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii