Se spala orezul in 2-3 ape, apoi se fierbe. Dupa ce s-a fiert orezul, se scurge de apa si se clateste in apa calduta, pentru a ramane "bob cu bob", sa nu se lipeasca.
Se taie ceapa cubulete si se caleste. Separat, se fierbe ficatul de pui, apoi se scoate si se caleste impreuna cu ceapa. Se adauga piper, sare si nucsoara dupa gust. Dupa ce s-au calit ceapa si ficatelul de pui, se amesteca cu orezul.
Se prepara foile de clatite care se umplu cu compozitia formata.
Se servesc cu muraturi sau cu smantana.
Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii