Clatitele se fac asa cum stiti dvs, numai ca fara adaos de zahar sau arome.
Pieptul de pui si ciupercile se spala si se maruntesc. Se caleste o ceapa in unt sau ulei, iar peste se adauga pipetul de pui. Lasati-l vreo 15 minute numai pe el, sa se rumeneasca putin. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, am adaugat si ciupercile taiate marunt. Le-am lasat sa se caleasca impreuna, apoi am oprit focul, le-am lasat sa se raceasca, le-am condimentat si am turnat peste smantana si cateva frunze de ceapa verde taiate marunt. Am amestecat bine de tot, dupa care am umplut 8 clatite.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii