autor:

Bianca

» » Aperitive

Clatite cu piept de pui si ciuperci

Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2013

Ingrediente
Pentru 8 clatite:, un piept de pui mare, 700 gr ciuperci champignon, proaspete, 400 gr smantana, o ceapa, cateva frunze de ceapa verde, condimente (piper, sare, busuioc), + ingredientele necesare pentru cele 8 foi de clatite

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

9 voturi

Mod de preparare

Clatitele se fac asa cum stiti dvs, numai ca fara adaos de zahar sau arome.



Pieptul de pui si ciupercile se spala si se maruntesc. Se caleste o ceapa in unt sau ulei, iar peste se adauga pipetul de pui. Lasati-l vreo 15 minute numai pe el, sa se rumeneasca putin. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, am adaugat si ciupercile taiate marunt. Le-am lasat sa se caleasca impreuna, apoi am oprit focul, le-am lasat sa se raceasca, le-am condimentat si am turnat peste smantana si cateva frunze de ceapa verde taiate marunt. Am amestecat bine de tot, dupa care am umplut 8 clatite.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Bianca

    Bianca (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2014

    Ar fi excelent ca cei care voteaza retetele sa fie corecti si sa nu apese asa, la intamplare o stea sau cinci pentru o reteta cu adevarat de exceptie, pentru care cineva munceste sa faca poze si sa posteze totul . Iar daca intr-adevar au nemultumiri, ar putea sa incerce sa le transmita printr-un mesaj, pentru indreptarea lor. Consider ca orice om ar trebui sa aiba capacitatea de a emite o judecata de valoare corecta. Iar daca nu o are, cu adevarat, mai bine sa se abtina de la a opina. Lucru valabil si in legatura cu mesajele. Unele sunt malitioase si atat!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

9 voturi

Ingrediente

  • Pentru 8 clatite:
  • un piept de pui mare
  • 700 gr ciuperci champignon
  • proaspete
  • 400 gr smantana
  • o ceapa
  • cateva frunze de ceapa verde
  • condimente (piper
  • sare
  • busuioc)
  • + ingredientele necesare pentru cele 8 foi de clatite

Raporteaza reteta

Retete
de Bianca
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

22 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu branza dulce si stafide

Tarta cu branza dulce si stafide

In primul rand se pun stafidele la hidratat in esenta de vanilie cu putina apa (sau ceva ceai de

1 vot    3 comentarii
59 min
Prajituri
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Dovleceii trebuie sa fie mai batrani si mai mari, intrucat se curata si mai usor de seminte si se

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Bianca

Bianca (Chef de cuisine)

Ar fi excelent ca cei care voteaza retetele sa fie corecti si sa nu apese asa, la intamplare o stea sau cinci pentru o reteta cu adevarat de exceptie, pentru care cineva munceste sa faca poze si sa posteze totul . Iar daca intr-adevar au nemultumiri, ar putea sa incerce sa le transmita printr-un mesaj, pentru indreptarea lor. Consider ca orice om ar trebui sa aiba capacitatea de a emite o judecata de valoare corecta. Iar daca nu o are, cu adevarat, mai bine sa se abtina de la a opina. Lucru valabil si in legatura cu mesajele. Unele sunt malitioase si atat!

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mozzarella si ardei