Clatite cu piept de pui si smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu piept de pui si smantana

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de lapte
  • sare
  • ulei
  • 1 piept de pui
  • 400 grame smantana
  • 1 lingura faina

Mod de preparare

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare si se prepara clatitele.

Pipetul de pui condimentat si sarat se taie fasi subtiri si se prajeste in cat mai putin ulei. Cand este prajit bine se adauga smantana si se lasa sa fiarba. Se adauga o lingura de faina sa se ingroase compozitia si se mai lasa 5-10 minute la foc, timp in care se amesteca continuu.

Cand este gata se ung clatitele cu pieptul de pui cu smantana, se ruleaza si se ung cu smantana dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise