Ingrediente
2 oua, 1 cana de faina, 1 cana de lapte, sare, ulei, 1 piept de pui, 400 grame smantana, 1 lingura faina
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
10 voturi
Mod de preparare
Pipetul de pui condimentat si sarat se taie fasi subtiri si se prajeste in cat mai putin ulei. Cand este prajit bine se adauga smantana si se lasa sa fiarba. Se adauga o lingura de faina sa se ingroase compozitia si se mai lasa 5-10 minute la foc, timp in care se amesteca continuu.
Cand este gata se ung clatitele cu pieptul de pui cu smantana, se ruleaza si se ung cu smantana dupa gust.
aec21 (Chef de cuisine) , 06 mai 2009
Hm... cred ca e foarte buna mancarea asta. Eu fac doar mancarea de pui cu smantana, in care pun putin patrunjel sau marar. Voi incerca sa fac si clatitele data viitoare.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009
Arata super clatitele tale.Clatitele sunt minunate atat ca desert ,cat si ca aperitiv.