autor:

Fara foto

» » Aperitive

Clatite cu piept de pui si smantana

Autor: Dana Macovei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Macovei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
2 oua, 1 cana de faina, 1 cana de lapte, sare, ulei, 1 piept de pui, 400 grame smantana, 1 lingura faina

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Cele 2 oua se bat bine si se amesteca cu faina si cu laptele. Se adauga un varf de cutit de sare si se prepara clatitele.

Pipetul de pui condimentat si sarat se taie fasi subtiri si se prajeste in cat mai putin ulei. Cand este prajit bine se adauga smantana si se lasa sa fiarba. Se adauga o lingura de faina sa se ingroase compozitia si se mai lasa 5-10 minute la foc, timp in care se amesteca continuu.

Cand este gata se ung clatitele cu pieptul de pui cu smantana, se ruleaza si se ung cu smantana dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu piept de pui si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
drob de miel

drob de miel

Se fierb maruntaiele de miel, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa tocata, mararul

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB DE MIEL

DROB DE MIEL

Mod de preparare: Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati de 3-5 cm, se curata de

2 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Bune si gustoase!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    buna arata bine si ...se salveaza

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    O idee minunata. Am retinut-o!

    • aec21

      aec21 (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

      Hm... cred ca e foarte buna mancarea asta. Eu fac doar mancarea de pui cu smantana, in care pun putin patrunjel sau marar. Voi incerca sa fac si clatitele data viitoare.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Arata super clatitele tale.Clatitele sunt minunate atat ca desert ,cat si ca aperitiv.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de lapte
  • sare
  • ulei
  • 1 piept de pui
  • 400 grame smantana
  • 1 lingura faina

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Macovei
Pizza cu paine

Pizza cu paine

Painea feliata se inmoaie putin in lapte si se tapeteaza cu ea o tava de copt. Se complecteaza cu

8 voturi    5 comentarii
50 min
Paste si pizza
Prajitura cu caramel si nuca

Prajitura cu caramel si nuca

Blat: Se bat 6 albusuri cu 200 g de zahar, apoi se adauga nuca, faina si praful de copt. Dupa ce

31 voturi    11 comentarii
40 min
Prajituri
Salata de papadie

Salata de papadie

Se spala frunzele de papadie. Se pune apa cu sare la fiert intr-o cratita. cand da in clocot se adauga

7 voturi    2 comentarii
15 min
Salate reci

vera (Chef de cuisine)

Bune si gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu sunca si branza feta