autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

CLATITE CU PIURE DE CASTANE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
pentru aluat:, 3 oua, , 50 g. zahar pudra, , 4 linguri de ulei,, 500 ml. de lapte, , 200 g. faina, , putina sare, , pentru umplutura:, 350 g. piure de castane,(1 borcan), 3 linguri lapte, , 1-2 linguri de gem de piersici,, 2 linguri de rom, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

1. Se prepara aluatul: se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu uleiul pana devin spumoase, se condimenteaza cu putina sare, se adauga faina si laptele si se lasa sa stea jumatate de ora.
Se adauga albusurile batute spuma si se prajesc clatitele, putin mai grosute ca de obicei, in tigaie de teflon, cu putin lapte, cu rom si cu gemul de piersici.
2. Piureul de castane se amesteca cu putin lapte, cu rom si cu gemul de piersici.
3. Clatitele prajite se umplu cu aceasta crema, se ruleaza si se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "CLATITE CU PIURE DE CASTANE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Capsuni imbatate

Capsuni imbatate

Se pune la fiert,zaharul,scortisoara,sucul,vinul de Porto si se lasa la fiert 5 minute.Se taie capsunile

6 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Rafaello cu ricotta

Rafaello cu ricotta

Se amesteca ingredientele bine pana se obtine o pasta care se poate modela. Se formeaza bilute de

7 voturi    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • pentru aluat:
  • 3 oua
  • 50 g. zahar pudra
  • 4 linguri de ulei,
  • 500 ml. de lapte
  • 200 g. faina
  • putina sare
  • pentru umplutura:
  • 350 g. piure de castane,(1 borcan)
  • 3 linguri lapte
  • 1-2 linguri de gem de piersici,
  • 2 linguri de rom
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata de la mesele de sarbatoare.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Muffinsuri sau briose