Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!)

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane
  • -Pentru clatite
  • -1 ou
  • -cca.100g faina
  • -70 ml ulei
  • -1 lingurita mustar
  • -busuic
  • -oregano
  • -piper
  • -apa minerala
  • Pentru umplutura
  • -1 piept pui
  • -4-5 ciuperci
  • -1 leg. marar
  • -piper
  • -sare
  • -100-150 g smantana
  • Pentru garnitura
  • -1 brocoli mic
  • -1 morcov
  • -cateva buchetele de conopida
  • -50ml ulei de masline
  • -2 catei de usturoi
  • --1 lingura de vin.
  • -busuioc

Mod de preparare

Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,

faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.

Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in prealabil.Ciupercile se spala si se pot pune la fiert la un loc cu pieptul de pui.

Mararul se spala si se toaca.

Dupa ce au fiert, pieptul de pui si ciupercutele se toaca marunt. Se adauga mararul, condimentele, si smantana.

Se spala legumele, morcovii se taie feliute iar brocoli si conopida se desfac in buchetele. Se fierb cca 4-5 minute dupa care se scurg de apa si se pun intr-o tigaie pe foc impreuna cu usturoiul, uleiul de masline, condimente, si vinul. Se amesteca pe foc timp de un minut. Se acopera sa se mentina calde pana la servire.

Se fac clatitele . care se umplu cu compozitia de pui.

Se ruleaza si se portioneaza in doua sau trei bucati pentru a putea fi aranjate pe farfurie.

Se rade cascaval deasupra si se da la cuptorul cu microunde timp de un minut

Se aranjaza legumele langa clatite si se servesc imediat

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor