Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,
faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.
Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in prealabil.Ciupercile se spala si se pot pune la fiert la un loc cu pieptul de pui.
Mararul se spala si se toaca.
Dupa ce au fiert, pieptul de pui si ciupercutele se toaca marunt. Se adauga mararul, condimentele, si smantana.
Se spala legumele, morcovii se taie feliute iar brocoli si conopida se desfac in buchetele. Se fierb cca 4-5 minute dupa care se scurg de apa si se pun intr-o tigaie pe foc impreuna cu usturoiul, uleiul de masline, condimente, si vinul. Se amesteca pe foc timp de un minut. Se acopera sa se mentina calde pana la servire.
Se fac clatitele . care se umplu cu compozitia de pui.
Se ruleaza si se portioneaza in doua sau trei bucati pentru a putea fi aranjate pe farfurie.
Se rade cascaval deasupra si se da la cuptorul cu microunde timp de un minut
Se aranjaza legumele langa clatite si se servesc imediat
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii