Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
umplutura: 250 g cascaval,100 g parmezan ras, 250 g spanac, un ou, 10 felii piept ardelenesc taiat in 2, sare, piper, 100 ml supa de legume, putin unt sau margarina
Dificultate: Redusa | Timp: 55 min
Mod de preparare
Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in doua. Se infasoara jumatate din clatite in piept ardelenesc si se aseaza in cratita in picioare, alternind cu clatite neinfasurate. Se toarna deasupra supa de legume, se presara cu doua linguri cascaval ras. Din loc in loc se pun bucati mici de unt. Se pune cratita 30 min la cuptor.
Se servesc calde scaldate in sosul lor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Eu am spalat bine ouale cu detergent si apa, le-am sters cu un prosopel curat si le-am lasat cateva
3 voturi
6 comentarii
59 min
Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim
3 voturi
7 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate