Din faina, lapte si 3 oua se prepara un aluat de clatite. Se lasa o ora la frigider apoi se prajesc 15 clatite mai groase. Spanacul se spala, se opareste in apa clocotita, se scurge bine, se toaca marunt si se caleste in ulei incins. Se amesteca cu branza de vaci si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. La aceasta compozitie se adauga cele trei oua ramase, bine batute. Se amesteca bine compozitia pentru a se omogeniza. Intr-o cratita de marimea clatitelor, unsa bine cu ulei, se asaza in straturi succesive cate o clatita si umplutura de spanac cu branza, avand grija ca deasupra sa fie clatita. Se toarna smantana si se introduce la cuptor pt. 15 min.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii