Clatite cu urzici

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu urzici

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • sare
  • piper
  • 2 sau 3 linguri pasta rosii(se poate si fara rosii)
  • 2 sau 3 linguri mustar
  • 2 cepe medii
  • ulei
  • 5-6 maini mari de urzici
  • 1/2 plic praf copt

Mod de preparare

Din faina, praful de copt, sare si piper, 2 linguri pasta de rosii si doua de mustar se formeaza aluatul pentru clatite cu apa(calduta). Se pune tigaia la incins si se unge cu ulei. Se toarna cu ajutorul unui polonic se adauga aluat in tigaia incinsa si se intinde pe toata suprafata tigaii. Dupa aproximativ 30 secunde, se intorc.

Urzicile se spala, se fierb in apa cu sare si se lasa la scurs. Ceapa se caleste in ulei si se asezoneaza cu sare si piper.Se adauga pasta si se mai prajeste putin. Adaugam mustarul si mai lasam putin, dupa care o amestecam cu urzicile tocate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise