Din apa minerala si faina facem un aluat ca pentru clatite.Asezonam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie uleiul.Omogenizam bine.
Din aluatul obtinut pe care l-am lasat la rece 15 minute facem clatite pe care le dam de-o parte.
Vinetele se coc pe tabla sau in cuptor si se lasa sa se raceasca.
Curatam vinetele si le lasam putin la scurs dupa care le tocam ca pentru salata.
Intre timp curatam usturoiul, il pisam si il tragem putin in tigaie cu ulei. Adaugam vinetele tocate, asazonam cu sare si piper dupa gust si le lasam la foc mic 10 minute amestecand din cand in cand.
Umplem clatitele cu vinetele care s-au racorit putin.
Servim cu patrunjel verde tocat deasupra si cu un strop de ulei de masline.
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii