Din apa minerala si faina facem un aluat ca pentru clatite.Asezonam cu sare si piper iar la sfarsit adaugam bicarbonatul de sodiu stins cu zeama de lamaie uleiul.Omogenizam bine.
Din aluatul obtinut pe care l-am lasat la rece 15 minute facem clatite pe care le dam de-o parte.
Vinetele se coc pe tabla sau in cuptor si se lasa sa se raceasca.
Curatam vinetele si le lasam putin la scurs dupa care le tocam ca pentru salata.
Intre timp curatam usturoiul, il pisam si il tragem putin in tigaie cu ulei. Adaugam vinetele tocate, asazonam cu sare si piper dupa gust si le lasam la foc mic 10 minute amestecand din cand in cand.
Umplem clatitele cu vinetele care s-au racorit putin.
Servim cu patrunjel verde tocat deasupra si cu un strop de ulei de masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii