Intr-un vas punem ciocolata rupta bucati impreuna cu margarina si laptele la foc mic. Amestecam pana cand se topeste ciocolata, dupa care adaugam cacaua si cand e gata (totul este bine omogenizat) lasam la racit.
Batem ouale cu zaharul tos si cel vanilat impreuna cu esenta de rom si praful de sare. Peste compozitia rezultata adaugam treptat ciocolata amestecata cu lapte si margarina, faina. Amestecam bine pana cand obtinem un aluat (ca o smantana subtire).
Coacem clatitele pe ambele parti intr-o tigaie antiaderenta. Umplutura este la libera alegere. Eu am folosit nutella.
POFTA BUNA!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii