Intr-un vas punem ciocolata rupta bucati impreuna cu margarina si laptele la foc mic. Amestecam pana cand se topeste ciocolata, dupa care adaugam cacaua si cand e gata (totul este bine omogenizat) lasam la racit.
Batem ouale cu zaharul tos si cel vanilat impreuna cu esenta de rom si praful de sare. Peste compozitia rezultata adaugam treptat ciocolata amestecata cu lapte si margarina, faina. Amestecam bine pana cand obtinem un aluat (ca o smantana subtire).
Coacem clatitele pe ambele parti intr-o tigaie antiaderenta. Umplutura este la libera alegere. Eu am folosit nutella.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii